Comelade, Casasses, Perejaume Toni Sala

ISBN:

Published: November 24th 2006

144 pages


Description

Comelade, Casasses, Perejaume  by  Toni Sala

Comelade, Casasses, Perejaume by Toni Sala
November 24th 2006 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 144 pages | ISBN: | 8.48 Mb

Aquest volum conté tres textos sobre tres artistes contemporanis. No es tracta ben bé de retrats ni destudis, sinó de lexpressió dun reconeixement cap a lobra de tres creadors que, treballant en camps diversos, afronten des de principis moltMoreAquest volum conté tres textos sobre tres artistes contemporanis.

No es tracta ben bé de retrats ni destudis, sinó de lexpressió dun reconeixement cap a lobra de tres creadors que, treballant en camps diversos, afronten des de principis molt semblants la relació entre lart, la vida i el lloc. Però, per articular aquest reconeixement, Toni Sala no es limita a descriure les obres musicals, poètiques o plàstiques daquests tres autors, sinó que sacosta a la personalitat de cadascun dells i ens hi acosta a nosaltres. Així, de la mà de Toni Sala, el lector daquest llibre visitirà Pascal Comelade a la seva casa de Ceret, passejarà amb Enric Casasses per lEscala i viatjarà fins a un poble de la Rioja en companyia de Perejaume.He agafat tres artistes catalans a la ratlla de la cinquantena, en un moment de plenitud però amb lobra encara fent-se, encara embolicada amb les circumstàncies, encara magmàtica.

Són tres artistes que els seus seguidors fruim directament, immediatament, perquè encara no han estat ni gaire popularitzats pels mitjans ni massa baquetejats pels estudiosos. Ells tampoc ho han buscat, i estic convençut dhaver-me posat on no em demanaven.

Però, vist que això un dia o altre els havia de passar, i vist que he tingut la sort que shi avinguessin, mhi he posat. Toni Sala.Toni Sala va néixer a Sant Feliu de Guíxols lany 1969. El seu primer llibre, Entomologia (1997), va guanyar el Premi Documenta. Pere Marín (1998) va ser la seva primera novel·la. Amb Bones notícies (2001) va proposar una mirada torbadora a les intimitats de la vida en parella.

Petita crònica dun professor a secundària (2001) va donar-lo a conèixer al gran públic. Amb Goril·la blanc (2002) va introduir-se en el gènere de lautobiografia. A Un relat de la nova immigració africana(2003) va narrar les aventures dun gambià a Catalunya. La seva novel·la Rodalies(2004) va guanyar el premi Sant Joan i li va valer el Premi Nacional de Literatura. Quatre dies a lÀfrica (2005) relata un viatge al cor del continent africà.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Comelade, Casasses, Perejaume":


revesgroupes-services.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us